Ferhat ile Şirin 1. Bölüm Fragmanı

Fragman

Ferhat ile Şirin 1. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı izle! Ferhat ile Şirin etkileyici hikayesi ile 22 Kasım Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX‘ta.

Ferhat, Şirin ve Banu… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi. Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı, Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ferhat ile Şirin”, FOX‘ta.

Kimse göründüğü kadar değildir!
“Ferhat ile Şirin”in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti bir arada tattırmaya geliyor. Tanıtımdaki “Kimse göründüğü kadar değildir” cümlesiyle dikkat çeken tanıtım, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı, kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür gibi birbirinden başarılı oyuncuların da yer aldığı “Ferhat ile Şirin”, etkileyici hikayesi ile 22 Kasım Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX‘ta.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.