07 Şubat 2020 Cuma 11:39
Sevgililer Günü için özel indirim kampanyası

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, Sevgililer Günü’nde çiftleri hem eğlendirecek hem de hediye seçimini kolaylaştıracak kampanyalar düzenlediğini duyurdu. 7-17 Şubat tarihleri arasında geçerli olacağı belirtilen özel kampanya ile çiftlerin, akıllı telefondan tablete, kişisel bakımdan giyilebilir ürün ve aksesuarlara kadar birçok teknoloji ürününe uygun fiyatlarla sahip olabileceği dile getirildi.

Teknosa’dan kampanya ile ilgili yapılan duyuru şöyle; 

“Teknosa, keyifli yarışması Tekno Quiz’i, 10-15 Şubat tarihleri arasında aşk temasıyla düzenleniyor. İçerisinde Sevgililer Günü’yle bağlantılı çoktan seçmeli sorular yer alan “Tekno Quiz” dijital bilgi yarışmasına teknoquiz sitesinden ulaşılabiliyor. Yarışma kapsamında belirlenen süre zarfında toplam 10 sorudan 6 soruya doğru yanıt vererek testi tamamlayanlar Teknosa mağazalarında ve teknosa’nın online mağazasında geçerli 1000 TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL indirim kazanıyor”

Son Güncelleme: 09.02.2020 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.