05 Ağustos 2021 Perşembe 16:33
Ada Masalı 8.Bölüm Fragmanı

Ada Masalı 8.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ada Masalı dizisinin yeni bölümü 10 Ağustos Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Öpüşmelerinin ardından Poyraz Haziran’ın duygularından emin olur ancak Haziran bunu konuşmayı reddeder. Bunun üzerine genç adam “Bundan sonra başka bir Poyraz görmeye hazır ol” der. Haziran eski aksi, az konuşan Poyraz’ı görmeyi beklerken tam tersi bir manzara çıkar karşısına. Üstüne otele gelen genç bir kadın müşteri Poyraz’a ilgi gösterir. Haziran çıldıracak gibi olur! Poyraz’ı delice kıskanırken sırrının yükü altında ezilmektedir. Bu sırada Alper, Biricik’ten duyduklarını Poyraz’a söylemekte kararlıdır, ancak Biricik Alper’e mani olmak için elinden geleni yapar.

Selma ve Zeynep’in küslüklerinin asıl sebebi büyük bir kız kardeş kavgasıyla patlar ve bütün Ada çalkalanır. Ama Ada halkını asıl sarsacak bomba, Poyraz’ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında Hakan’ın olduğunun anlaşılmasıdır. Poyraz can dostu zannettiği kişinin ihanetini öğrendiğinde öfkesine hakim olamaz. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak İdil’in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur…

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Ada Masalı bu hafta yayınlanacak mı?

Son Güncelleme: 05.08.2021 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.