26 Temmuz 2019 Cuma 23:31
Afili Aşk 8.Bölüm Fragmanı

Afili Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Ayşe, Kerem'in ilgisini yavaş yavaş fark etmeye başlıyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem arasında hisler oluşmaya başlıyor. Kerem, önceden yaptığı çapkınlıkları artık yapmamaya başlıyor. İkili arasında hızla ilerleyen bu hisler anlaşmalarının da bozulmasına neden oluyor. Ayşe artık yolun sonuna geldiklerini ve her şeyin bittiğini söylüyor. Ayşe'nin bu kararı Kerem'i büyük bir şaşkınlığa sürüklüyor. Peki ikili arasında bundan sonra neler yaşanacak? 

Afili Aşk yeni bölümüyle 31 Temmuz Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

Afili Ask 8th Episode Trailer is now streaming!

Ayşe, slowly starts to realize Kerem’s interest! In the new episode of Afili Aşk, Ayşe and Kerem starts to have feelings towards each other. Kerem stops being a player like he was before. The feelings between them violate their agreement as well. Ayşe says that they’ve gone too far and everything is over. However, Ayşe’s decision puzzles Kerem.

Well, what will happen next between the duo?

Afili Aşk is on Kanal D with its new episode on 31st July Wednesday at 20.00!

Son Güncelleme: 26.07.2019 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.