07 Haziran 2022 Salı 22:29
Arka Sokaklar 631.Bölüm 2.Fragmanı

 Arka Sokaklar 631. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Pınar'ın hayatı tehlikede!

Cemal ailesiyle ilgili bilgileri öğrendikten sonra şok olmuştur. Ablasıyla tanışmaya gider ama çok öfkelidir. Öte yandan çaylak Alper, ekibi zaman zaman zor durumlara sokar. Engin ise, evliliğinde yaşanan bir yanlış anlaşılma ile uğraşmaktadır. Pınar da kendisini zor bir durumun içinde bulur.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de! 

Son bölümde neler yaşandı?

Ayfer’i rehin alan Şahin alt edilir. Şahin hapishaneye gönderilirken Ayfer ise rehabilitasyon merkezine yatırılır. Henüz intikam almaktan vazgeçmeyen Şahin’in bir planı daha vardır.

Üç genç bir market soygununa karışır. Soygundan kazandıkları paranın etkisiyle mutluluktan uçan gençlerin henüz bilmedikleri bir şey vardır. Soydukları market mafya babası Aybars’a aittir. Ekibimiz soyguncuları ararken mafya babası Aybars ve adamları da boş durmayacaktır.

Fadik isimli sokakta mendil satan küçük bir kız kaza geçirir. Kızı hastaneye götüren Ezgi ve Cemal Fadik’in annesi Esma ile tanışır. Esma Cemal’e tuhaf davranmaktadır. Cemal, Esma’nın bu davranışının sebebini anlayamaz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.