11 Kasım 2023 Cumartesi 12:10
Arka Sokaklar 649.Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 649.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. Sadullah, Rıza Baba'nın ekibine ve ailelerine saldırıyor!

Sadullah yine rahat durmuyor. Rıza Baba ve ekibi Sadullah'ın kuyruğuna bastıkça, Sadullah daha da çirkinleşiyor. Sadullah'ın yeni hedefi ise Rıza Baba'nın ekibinde olan komiserlerin aileleri. Sadullah çocuk, yaşlı, kadın demeden önüne gelen herkese saldırmaya devam ediyor. Peki, Rıza Baba ve ekip Sadullah karşısında tek yumruk olabilecek mi?

 Son bölümde neler yaşandı?

İnsan avcılarının elinden zor kurtulan Emre’yi Cansu’nun ilgisi iyileştirecektir.

Milli voleybolcu Merve kazandığı başarılarla herkesin gözbebeği olmuştur. Ama takıntılı biri bu başarıya gölge düşürmek ister.

Ekibimiz holding patronu Asude’nin oğlu Baybars’ın suçunu ortaya çıkarırken asude Ünal’ı kullanarak bu işin içinden sıyrılmaya çalışmaktadır.

Kadir’in annesi Hatice’yi ziyarete gelen ‘Hayırsever’ bir dernek, şehitler için bağış toplamaktadır. İşin iç yüzü Kadir’in hesapları boşalınca ortaya çıkar.

Aylin’in eski sevgilisi Serdar aniden çıkagelir. Serdar’ın gelişiyle dengeler değişecektir.

Metin bağımlılık merkezinden taburcu olur. Ama Sadullah onu rahat bırakmayacaktır.

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 17 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.