05 Aralık 2023 Salı 21:38
Arka Sokaklar 653.Bölüm 2.Fragmanı

Arka Sokaklar 653. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurabilecek mi?

Mehmet, kafasına göre hareket etmeye devam ettikçe, Rıza Baba ve ekibin işini zorlaştırmaya başlıyor. Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurmak için operasyon başlatıyor. Tüm bunlar yaşanırken Sadullah, Rıza Baba ve Ekibi Ünal konusunda uyarıyor ve asıl düşman hakkında bilgiler veriyor. Peki, Rıza Baba ve ekip, Mehmet'i durdurabilecek mi?

Özel Harekat mensubu olan Mehmet, can arkadaşı İbrahim’i ve onun nişanlısını hain bir pusuda kaybeder. Arkadaşının intikamını almaya yemin eden Mehmet’i zorlu bir mücadele beklemektedir.

Ekibimiz Sadullah’ı, MİT’e teslim edip tüm bağlantılarını etkisiz hale getirir; ama, Sadullah’ın onlara bir sürprizi olacaktır.

Nazike'nin internet fenomeni Rengin’i takip etmesi evde hoş karşılanmaz. Ta ki Rengin, Hüsnülerin evine gelene kadar.

Erkek arkadaşı tarafından şiddet gören Sedef, kendisini koruyan Kadir’den çok etkilenir. Birce ise, bu işten pek hoşlanmayacaktır.

Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.