24 Eylül 2019 Salı 11:13
Aşk Ağlatır 4. Bölüm 2. Fragman

Hastanede yatan Nalan’ın Yusuf’a, Ada’dan uzak durmasını söylediği heyecan dolu tanıtımda Ada, polise ifade veriyor. Ada’nın yanına gittiğinde Rüzgar’ı gören Yusuf ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Yusuf’un kendisinden kaçtığını düşünen Ada’nın gözyaşları izleyenleri derinden etkilerken, ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Hastaneye gelen Mert ile Yusuf’un karşılaştığı anlar ve yaşanacaklar merak uyandırıyor. 

Aşk Ağlatır 4. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Aşk Ağlatır dizisinin yeni bölümü 29 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 de SHOW TV'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yusuf Ada’yı Mustafa ve İsmail’in elinden kurtarmak için hemen harekete geçer. Beklemediği birinden gelen yardımla Ada’yı zor da olsa kurtaran Yusuf artık Nalan’dan ayrılıp hayatına Ada’yla devam etmek istemektedir. Ancak bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

Bu sırada Ada İstanbul’da var olma savaşı verirken Nagehan’ın evinde uzun süre kalamayacağını anlar. Tanımadığı bir şehirde sokakta kalma korkusu yaşarken en büyük yardımı yine Yusuf’tan ve Sumru’dan görecektir.

İsmail ise köye dönmüş ama Ada’nın izini sürmekten vazgeçmemiştir. Sonunda Ada’nın iyi niyetle yaptığı bir hareket İsmail’in tekrar oyuna dahil olmasını sağlar.

Her şey Ada ve Yusuf için yolunda gitmeye başlamışken ne Nalan ne de İsmail’in yenilgiyi kabul etmeye niyetleri yoktur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.