07 Ekim 2019 Pazartesi 09:36
Aşk Ağlatır 6.Bölüm Fragmanı

Ada’nın, Mert’le kendisini gördüğünü öğrenen Nalan’ın büyük bir telaşa kapıldığı tanıtımda Ada’nın “Yusuf’u gerçekten seviyor musun sen? Birini gerçekten seviyorsan ona ait olursun, onu aldatmazsın. Ben sizi gördüm!” sözleri dikkat çekiyor. 

Aşk Ağlatır 6.Bölüm Fragmanı yayında! Aşk Ağlatır dizisinin yeni bölümü 13 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 de SHOW TV'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Nalan’ın intihar ettiğini düşenen Yusuf onu bırakamayacağını Ada’ya söylemek zorundadır.

Ada Yusuf’u anlayışla karşılar. Ama ayrılık ikisi için de çok zordur. Rüzgar bu zor anlarında Ada’nın yanında yer alır. Ada ve Yusuf birbirlerinden uzak kalmaya çalışsalar da kader onları sık sık bir araya getirir. Bu durum Nalan’ın Ada’yı uzaklaştırmak için dayısıyla konuşma yapmasına sebep olur. Bu konuşmanın Ada’ya yansıması nasıl olacaktır? Çiçek bir iş için Nalan’ın elbiselerinden birini gizlice alır. Ancak Nalan’ın durumu anlaması pansiyonda büyük gerginliğe sebep olur. Diğer taraftan Sumru ve Fırat, Nalan’ın bir açığını bulmaya çalışırlar. Nalan’ın Mert’le olan ilişkisi açığa çıkacak mıdır?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.