20 Ağustos 2021 Cuma 22:02
Aşkın Tarifi 11.Bölüm Fragmanı

Aşkın Tarifi 11.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşkın Tarifi dizisinin yeni bölümü 23 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Fırat’ın parayı nereden aldığı açığa çıkınca hem Naz hem de aile cephesinde fırtınalar kopacak. Fırat’ın yaptıklarından dolayı ona güvenmemesine rağmen Naz’ın aşkı yine ağır basacak. Taylan, Naz ile Fırat’ın var olan bağını kökünden yok etmek için yeni planlar içinde olacak.

Fırat, baş gösteren sağlık durumu yüzünden çok büyük bir zorluğun içine girecek. Acaba bu durumu saklamaya becerebilecek mi? yoksa Naz’la yepyeni bir uçurumun kıyısına mı gelecek?

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aşkın Tarifi bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.