Ateş Kuşları 22.Bölüm 5. Fragmanı yayınlanmıştır.
Son bölümde neler yaşandı?
Ateş Kuşlarının en büyük imtihanı şimdi başlıyor. Kara döndü! Şimdi geçmişin karanlığında kaybolanların gün yüzüne çıkma vakti!
ATEŞ KUŞLARI, HANGİ BEDELİ ÖDEYECEK?
Kara, Köksüzler'in tüm günahlarını sırtında taşıyarak gelir. Pandora'nın kutusu artık kapanmamak üzere açılır. Kara bunca yıl beklettiği öfkesi ile Ateş Kuşları'nın hayatlarını alt üst edecektir. Yıllar önce yapılan seçimin bedelini bugün herkes ödeyecektir! Ateş Kuşları bu imtihanı atlatabilecek mi yoksa Kara intikamını başarıyla alacak, Ateş Kuşları sonsuza kadar dağılacak mı?
GÜLAYŞE VE BARBAROS'UN DAVULLU ZURNALI DÜĞÜNÜ!
Gülayşe, Kara'nın karanlık bir kabus gibi Ateş Kuşları'nın üstüne çöktüğünden habersiz bembeyaz gelinliğinin içinde çiçekli tacıyla bir peri kızı gibidir. Sevdiği adamla el ele göz göze düğün konuklarını karşılar, Harmandalı oynar, nikah masasında evet diye haykırır!
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Ateş Kuşları dizisinin yeni sezonu 8 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.