01 Aralık 2019 Pazar 21:13
Azize 3.Bölüm 2.Fragmanı

Azize 3. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kartal, Azize’nin gerçek kimliğini öğrenecek mi?

Alpanların evinde iyice köşeye sıkışan Azize, kendisinden gözünü ayırmayan Kartal’ı atlatıp kaçmanın yollarını arar. Asya, Azize’nin ve Kartal’ın yakınlaşmasına karşı iyice öfkelenir. Barbaros ise Azize için büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Kartal, Azize’nin gerçek kimliğini öğrenmeye çalışırken Azize, yarım kalan intikamını almaya çalışır.

Azize yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

İmkânsızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize'nin hikayesi.

Yapım: Süreç Film Yapımcı: İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu Yönetmen: Volkan Kocatürk Hikaye: Emre Özdür, Başar Başaran Senaryo: Emre Özdür, Başar Başaran, Meryem Gültabak Görüntü Yönetmeni: Metin Turguç Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak Müzik: Tuna Hizmetli

Oyuncular: Buğra Gülsoy (Kartal), Hande Erçel (Azize), Mustafa Yıldıran (Balkan), Mustafa Avkıran (Barbaros), Duygu Sarışın (Asya), Selen Öztürk (Tuna), Tugay Mercan (Okan), Başak Daşman (Yıldız), Çetin Sarıkartal (İskender), Orhan Kılıç (Adnan), Cenk Kangöz (Osman), Serkan Altıntaş (Yaman), Asuman Çakır (Aynur), Ufuk Şen (Hasan), Ceylan Batı (Ceyda), Zeynep Kızıltan (Gül),  Efekan Can (Kuzey), Galip Erdal(Cevat), Taha Baran Özbek (Yiğit)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.