09 Ocak 2024 Salı 23:07
Bambaşka Biri 16.Bölüm Fragmanı (Final)

Bambaşka Biri 16.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. “Bu benim hikayem, sevseniz de sevmeseniz de. Sonunu da ben yazacağım o yüzden.”

Son bölümde neler yaşandı?

Köşeye sıkışan Doğan bu durumdan sıyrılmak için Turan'ın gücüne güvenir. Ne var ki, iddialar bu kadar büyükken soruşturma engellenemez. Gittikçe çaresizleşen Turan, Leyla'yı durdurmak için elinden geleni yapacaktır.

Leyla bir katili adalete teslim etmekle sevdiği adamı korumak arasında kalır. Kenan'ın masum olduğunu tüm kalbiyle uman Leyla eski defterleri yeniden açacaktır.

Söylediği yalanların ciddiyetini anlayan Nuray, Tahir'in canını yakmaktan pişmanlık duyar. Ancak Tahir'e yaşattığı acı affedilemeyecek kadar ağır olmuştur.

Turan oğlunu korumak için kanun karşısında yalan söylemeye devam ederken, Kenan'a karşı dürüst olmayı seçer. Kenan çocukluğuyla ilgili öğrendikleri karşısında yıkılır. Tüm bunların üzerine bir katil olma ihtimaliyle boğuşmak onu ani kararlara sürükleyecektir.

İntikam ateşi sönmeyen Doğan'ı kimse hedefinden şaşırtamaz. Doğan'ı kaybetmekle yüzleşen İdris'in bir hamlesi herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecektir…

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bambaşka Biri dizisinin yeni bölümü 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.