20 Eylül 2019 Cuma 10:20
Benim Adım Melek 1.Bölüm 3.Fragmanı

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan dizi, Melek’in ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek’in hayattaki en kıymetlileri: çocukları… Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Benim Adım Melek 1.Bölüm 3.Fragmanı yayında! Benim Adım Melek dizisinin ilk bölümü 25 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 de TRT 1'de!

TRT1 ekranlarında izleyiceğimiz yeni dizi Üs Yapım imzalı, Benim Adım Melek… Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor.

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında İkizler Memo Can’da izlediğimiz Nehir Erdoğan ile geride bıraktığımız sezon Verda dizisinde beklediği çıkışı yakalayamayan Kutsi dizinin başrolünde yer almakta.

Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk de dizide başrollerdeki diğer isimler olacak.

Mutlu mesut bir aile, Ferdi Tayfur’un Bende Özledim şarkısını dinleyip onunla söyleyerek eğlenerek sofra hazırlıyorlar ve herkes mutlu, neşeli ama kapı çalınıyor gelen kişi ile ev darmadağın oluyor Nehir Erdoğan yani Melek üzgün yıkılmış elinden alınanları geri almak istercesine evden çıkıp koşuyor. Bakalım bu dizi sevilecek ve izlenecek mi yoksa ömrü kısa mı olacak hep birlikte göreceğiz.

Son Güncelleme: 20.09.2019 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.