02 Eylül 2019 Pazartesi 11:01
Benim Tatlı Yalanım 12. Bölüm Fragmanı

Benim Tatlı Yalanım 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı! Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni bölümü 5 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00 de STAR TV'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hande'nin eline Suna'dan tamamen kurtulmak için büyük bir koz geçmiştir. Hande, Suna'yı, Nejat'la oynadıkları oyunu Şevket'e söylemekle tehdit eder. Suna, Nejat'ın evine, ayrılacağını söylemeye gittiğinde, onu bir süpriz bekliyordur. Aylin'in doğum günüdür ve Kayra hazırlık yapmıştır. Suna, Kayra'dan ve Nejat'tan ayrılamayacağını anlar. Hande de Kayra'nın binbir güçlükle kazandığı güvenini, kaybetmenin işine yaramayacağının farkına varır. Hande, planını değiştirir. Suna'nın, Nejat'tan uzak durmasını ister. Sadece Kayra'nın annesi olarak kalabilirse, Suna'nın sırrı Hande'de güvende olacaktır. Ancak Suna'yı kıskanmaya başlayan Nejat'ın, ondan uzak durmak gibi bir niyeti yoktur.

Nejat duygularının farkına varırken kendisinden hiç beklenmeyecek bir hamle yapar.

Son Güncelleme: 02.09.2019 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.