05 Eylül 2019 Perşembe 11:04
Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm 2. Fragmanı (Yeni Sezon)

Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm 2. Fragmanı (Yeni Sezon) yayında!  Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni sezonu 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 de FOX TV'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyhan ve Cem eskisi kadar birlikte vakit geçirememekten muzdaripken, Nedim ve Çiğdem’in boşanma kararı Cem’i derinden etkiler. Kendi evliliğini diriltmek için harekete geçen Cem, hazırladığı sürpriz sayesinde Reyhan’a geçmişteki hallerini hatırlatacaktır.

Erdem ve Beste için her şey yolunda giderken, Şehnaz’ın devreye girmesiyle birlikte çift, yeni bir sorunla karşı karşıya kalır. Şehnaz bu kez Erdem’in aslında eski karısı tarafından aldatılmadığını ima ederek Beste’de şüphe uyandırmaya çalışır.

Mahur bir yandan iş stresiyle boğuşurken, diğer yandan da babasına söylediği hamilelik yalanını sürdürmeye çalışır. Yaşama sevinci artan Şakir ise özel hayatıyla ilgili önemli bir karar alır. Ancak harekete geçmesi için Mahur’un onayı gerekmektedir.

Nil’i geri kazanmaya çalışan Berk onu oyunun prömiyerine davet eder. Ancak büyük gün gelip çattığında Berk’i sahne korkusu sarar. Gerginliğini dizginlemeye çalışırken en yakınından birinin büyük bir zorluk yaşadığını hisseder. Önünde iki seçenek vardır, ya geçmişteki gibi onu görmezden gelip yoluna devam edecek, ya da bu defa ona yardım edecektir.

Şakir ve Behiye hayatlarının en önemli günlerinden birini yaşamak üzeredir. Ancak beklenmedik bir gelişme her şeyi kabusa çevirir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.