02 Ekim 2019 Çarşamba 09:50
Bir Aile Hikayesi 16.Bölüm 2.Fragmanı

Bir Aile Hikayesi 16. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 5 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 de FOX TV'de!

SON BÖLÜMDE NE OLDU

Reyhan musiki gecesinde sahneye çıkacağı için çok heyecanlıdır. Ancak Cem Reyhan’ın o gece birlikte şarkı söyleyeceği kişiden rahatsız olur. Engin Reyhan’ın eski okul arkadaşıdır. Reyhan’ın Engin’le ilgili Cem’den gizlediği bir bilgi aralarının açılmasına sebep olur. Öte yandan Berk’in Nil’e verdiği bir hediye başlarına iş açar.

Ufuk, Nil’e sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamaktadır. Beste ve Berk’i de davet eder. Beste engel olmaya çalışsa da Berk o partiye gidip Nil’e geçmişlerini hatırlatmak ister. Ancak partide alacağı bir haberle sarsılacaktır.

Erdem’in Beste’nin olduğu kampa habersizce gelişi ortalığı karıştırır. Erdem ile Tayfun kavga eder, Beste’nin kamp macerası tatsız biter.

Mahur babasını mutlu etmek için büyük bir adım atar ve Müjde’ye danışmadan tekne satın alır. Bu durum Müjde ile arasını açar. Mahur durumu toparlamak için geri adım atmak istediğinde hiç umulmadık bir durumla karşı karşıya kalır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.