06 Ekim 2019 Pazar 17:32
Bir Aile Hikayesi 17.Bölüm Fragmanı

Bir Aile Hikayesi 17. Bölüm Fragmanı yayında! Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 de FOX TV'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Konser sonrası Reyhan ve Cem’in arası açılmıştır ve birbirlerine mesafelidirler. Ama bu durum her ikisini de içten içe üzmektedir.Berk, gerçeği daha fazla saklayamayacağı için, Ufuk'a Nil'in eski kocası olduğunu açıklar. Artık tüm kozlarını ortaya koyduğu için seçimi Nil'e bırakır ve kendi yolunu çizmeye karar verip tiyatroya geri döner. Beste, Erdem’in evine taşınmaya hazırlanırken, aynı zamanda iş aramaya başlar ve bulduğu iş kendisiyle yüzleşmesine yol açar. Şakir ile ilk defa bir baba oğul günü geçiren Mahur için, babasının ölmesi ihtimalini kabul etmek çok zordur. Müjde ise çocukları bu fikre alıştırması gerektiğini düşünmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.