08 Aralık 2023 Cuma 20:36
Bir Derdim Var 6.Bölüm Fragmanı (Final)

Bir Derdim Var 6. Bölüm Final Fragmanı yayınlandı! Ömer, Nilüfer'i düştüğü yerden kaldırabilecek mi? N

ilüfer, Ömer ile çocuklar hakkında dertleşiyor. Nilüfer, ailelerin çocukları seçebildiğini ama çocukların ailelerini seçememesinden dert yanıyor. Ömer ise zor zamanlarında Nilüfer'in yanında olacağını hissettiriyor.

Bir Derdim Var final bölümüyle perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Genç Doğa ağır bir psikoz krizinin etkisi altında hastaneye ulaştırılır. Nilüfer ve ekibi, Doğa’nın muammalı krizlerinin altında yatan gerçek nedenleri ortaya çıkarmak üzere kolları sıvarken, hem genç kızın ebeveyni Meral ve Kutay’ın bıktırıcı tavırlarıyla baş etmek hem de Meral’in genç sevgilisi Ozan’ın şüphe çeken davranışlarını irdelemek durumunda kalır. Öte yandan serbest bırakılacağını umarken kendini tekrar hastanede bulan Kuzey, Nilüfer hakkındaki gerçekleri açığa çıkarmaya kararlıdır. Özge Kuzey’i sakinleştirme çabasındayken, Kuzey’in kötücül babası Huzur oğlunun hayatını tekrar istediğince yönetme umuduyla sahneye girer.

Savcı Ömer ise Nilüfer’e yönelik duygularıyla yasalara olan keskin bağlılığı arasında yaşadığı gitgelleri dizginleme çabasındadır. Nilüfer’in Ömer’le yakınlaşması beklenmedik bir krizle kesintiye uğrayacak, Ömer’i soru işaretleriyle baş başa bırakacaktır. Nilüfer sırlarını saklama, arkadaşı ve doktoru Yusuf ise Nilüfer’i koruma kaygısındadır. Savaş mevcut krizden en çok faydayı sağlama arayışındayken, Damla’nın Savaş’a olan ilgisi devam etmektedir. Genç Doğa Nilüfer ve ekibinin yardımıyla kriz ve kaygılarının nedenini ebeveynine beklenmedik biçimde açığa vururken, Savcı Ömer Nilüfer’le ilgili gerçekleri bizzat dinlemek üzere Kuzey’i makamına çağıracaktır. Karar vakti, herkes için büyük bir hızla yaklaşmaktadır.

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Derdim Var dizisinin yeni bölümü 14 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son Güncelleme: 08.12.2023 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.