09 Kasım 2019 Cumartesi 22:12
Bir Zamanlar Çukurova 44.Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 44.Bölüm Fragmanı yayında! Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 14 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 de ATV'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Aşkın sınırsız, kavgaların ölümüne yaşandığı Çukurova'da Züleyha ve Yılmaz kaderlerini geri almak için son adımı atacakken, Müjgan'ın hamilelik haberi durumu değiştirdi.

YILMAZ, MÜJGAN'IN VİCDAN AZABINA RAZI İKEN BABA OLACAĞINI ÖĞRENDİ!

Müjgan'a Züleyha ile gideceğini itiraf etmek üzereyken baba olacağını öğrenince, tek kelime edemedi! Kendini adeta kaderin akışına bıraktı! Müjgan'ı bırakıp gidecek olmanın vicdan azabının yerini, Züleyha'ya haber verememenin azabı aldı! Fekeli'ye gidip durumu anlattı. Fekeli de oğluna, "Acı perdesine sarılmış bir müjde bu. Ama istediğin yerden gelmese de müjdelerin en güzeli" dedi.

DEMİR ARTIK ZÜLEYHA'DAN ÇOK EMİN, AİLESİNİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYOR.

Züleyha'nın yokluğu çiftlikte yine bir panik havasına neden olur. Hünkar haklı çıkmanın gururu ile ortalığı ayağa kaldırır ama Demir bir kez daha Züleyha'nın haklı çıktığını görecektir. Artık Hünkar ne dese oğlunu inandıramaz. Yılmaz'ın vazgeçtiğini düşünen Züleyha da Demir'in karısı ve çiftliğin hanımı olmaya kararlıdır!

Ancak Müjgan'ın boynunda gördüğü kolye, tüm moralini bozacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.