31 Ocak 2022 Pazartesi 22:34
Camdaki Kız 29.Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız 29.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü 3 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Nalan’ın Hamilelik Şüphesi

Otel inşaatında yaşanan bir kaza, Koroğlu Holding’in içinde bulunduğu sıkıntılı durumu iyice kötüleştirir ve işleri çıkmaza sokar. Cavit, oyuna getirilişinin intikamını alacak planlar peşindedir. Kendini bir süredir iyi hissetmeyen Nalan, yaşadıklarının hamilelikle ilgili olabileceği şüphesi ile harekete geçer. Hayri’nin yardım eli uzattığı mahallesindeki küçük Şirin’e sürpriz bir ziyaret yapan Nalan, bir kez daha gönülleri fetheder.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Camdaki Kız bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.