09 Şubat 2022 Çarşamba 19:18
Camdaki Kız 30.Bölüm 2. Fragmanı

Camdaki Kız 30.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü 10 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Koroğlu Konağı’nda Hareketli Günler…

Sedat’ı durdurmak için yanına giden Nalan ona hamile olduğu haberini verince bu haber Sedat’a yeniden umut verir. Rafet’in kendiyle ilgili kararından habersiz olarak eve dönen Sedat’ı bir sürpriz beklemektedir. Alp, Adil’in Cana’ya yardım ettiğini öğrenince onu arayarak Sedat ve Cana arasındaki ilişkiyi anlatır. Bu durumu öğrenince yıkılan Adil, gerçekleri Nalan’a anlatmakta kararlıdır.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Camdaki Kız bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.