25 Aralık 2023 Pazartesi 22:38
Dilek Taşı 16.Bölüm Fragmanı

Dilek Taşı 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mustafa, Figen'den uzak durabilecek mi?

Mustafa, Figen'i hayal kırıklığına uğrattığını fark eder ancak Figen'den vazgeçmek istemez. Figen ise büyük bir boşluğa düşer ve Mustafa'ya karşı nasıl cephe alacağını bilemez. Peki, Mustafa, Figen'den uzak durabilecek mi?

Dilek Taşı yeni bölümüyle çarşamba saat 20.00'de Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Mustafa, Figen’e verdiği sözü tutmak için elinden geleni yapar ancak hesap etmediği engellerle karşılaşır. Mustafa, Alpaslan’ın kendisi hakkındaki planından habersiz soluğu Figen’in yanında alır. Aras’ın ailesiyle arasındaki bağ iyice zayıflamış haldedir. Eve sarhoş gelen Aras, Rüçhan’a olan duygularını gözünü kırpmadan dile getirir. Rüçhan, duydukları karşısında sarsılır.

Dündar, Figen’in annesi hakkında yaptığı araştırmayı ve elindeki bilgileri Rüçhan’la paylaşır. Dündar ve Rüçhan’ın bir arada olduğunu gören Kemal, Dündar’a silahlı saldırı düzenler. Saldırının nereden geldiğini bilmeyen Dündar’ın kurşun yarasını Rüçhan sarar.

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Dilek Taşı dizisinin yeni bölümü 27 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.