06 Kasım 2023 Pazartesi 10:49
Dilek Taşı 9.Bölüm Fragmanı

Dilek Taşı 9.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. Mustafa, Sinan'a böbreğini vereceğini söylüyor!

Figen, kendisinden sırların peşine düşmüştür. Hayatıyla ilgili gerçeği öğrenmek için elinden geleni yapar. Öte yandan Mustafa, Macide'nin karşısına çıkarak uyumlu çıktığı taktirde Sinan'a böbreğini vereceğini söyler. Bu sırada Kenan ve Sevda cephesinde de hamilelik yüzünden olaylar karışır. 

Son bölümde neler yaşandı?

Mustafa ve Figen jandarmalara yakalanacakken, öğrencilerin meydanın karıştırmasıyla oradan kurtulurlar. Mustafa’nın yaşadığı ortaya çıkmış ve artık gerçek kimliğiyle saklanması mümkün olmadığından, kendisine sahte bir kimlik edinir. Amacı kızını da alıp yurtdışına kaçmaktır. Macide ise ihbar ettiği Mustafa’nın yakalanmadığını öğrenince paniğe kapılır ve Cemre ve Sinan’ı apar topar köşkten kaçırır. Sevda’nın boğazını sıkan ve ajansta herkesin önünde Kenan’dan dayak yiyen Efkan’ı babası bu halde görür ve Ronaların evini basar, bunun bedelini nasıl ödetecektir?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Dilek Taşı dizisinin yeni bölümü 8 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.