19 Aralık 2019 Perşembe 10:49
Doğduğun Ev Kaderindir 1.Bölüm Fragmanı

“KADER SEVDİKLERİN SENİ BIRAKIR, GİDER DEDİ”

“İnsan duyguları doğduğu evde öğrenirmiş..”

Gerçek bir hayat hikayesi! Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR’in ikinci teaser’ı yayınlandı.

Yakında TV8’de yayınlanmaya başlayacak olan Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi? “Annesinin sevmediğini, kim sever?” Mehdi’nin kendi hikayesini anlattığı teaser’a “Annesinin sevmediği bir adamı, elin kızı sever mi?” cümlesi damga vurdu. Kaderin ona sevdiklerinin onu hep bırakıp terk edeceğini söylediğini ifade eden Mehdi, yine de içine düştüğü bu durumun nedenlerini sorgulamaktadır. Gerçek bir hayat hikayesi! Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

 “GERÇEK BİR HAYAT HİKAYESİ”

İNSAN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR Mİ?

“Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş”

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR’in ilk teaser’ı yayınlandı. Yakında TV8’de yayınlanmaya başlayacak olan Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi? Gerçek bir hayat hikayesi! Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir ilk bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00 de TV 8'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.