10 Ağustos 2021 Salı 15:15
Dünya Hali 4.Bölüm 2.Fragmanı

Dünya Hali 4.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Dünya Hali dizisinin yeni bölümü 11 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay, Tolga Tekin ve Ozan Çelik’in paylaştığı dizide; hayatı pahasına doğruluktan ayrılmayan Sinan’ın dedesinin vasiyetini yerine getirmeye çalışırken başından geçen komik olaylar anlatılıyor.

Sinan, dedesinin değerleriyle büyümüş, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir gençtir. Ancak aradığı aşkı henüz bulamamıştır. Sinan’ın dedesi ölüm döşeğindeyken ona ilginç bir vasiyette bulunur. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: “Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter.” Sinan dedesinin vasiyetini yerine getireyim derken kendisini komik bir maceranın içinde bulur. Bu macerada ona en yakın arkadaşı Azim, patronu Güven, ailesi, yakın çevresi ve dedesinin cami arkadaşları Burhan, Namık ve Talat amcalar eşlik edecektir.

Başrollerinde Caner Şahin ve Pelin Abay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Dünya Hali bu hafta yayınlanacak mı?

Son Güncelleme: 10.08.2021 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.