14 Kasım 2019 Perşembe 22:09
Ferhat ile Şirin 2. Tanıtım Fragmanı

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi “Ferhat ile Şirin”in yayın tarihi belli oldu. Efsanevi aşk hikayesi “Ferhat ile Şirin”in ilk bölümü 22 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.


İlk tanıtımı büyük merak uyandıran dizinin 2. tanıtımı izleyiciyle buluştu. Sezonun iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanan dizinin tanıtımında Ferhat, Şirin ve Banu arasındaki etkileyici bağ ekrana geliyor.

Kimse göründüğü kadar değildir!
“Ferhat ile Şirin”in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti bir arada tattırmaya geliyor. Tanıtımdaki “Kimse göründüğü kadar değildir” cümlesiyle dikkat çeken tanıtım, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı, kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür gibi birbirinden başarılı oyuncuların da yer aldığı “Ferhat ile Şirin”, etkileyici hikayesi ile 22 Kasım Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX‘ta.

Son Güncelleme: 17.11.2019 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.
Avatar
hamit 2019-11-15 10:09:59

ooo kimlerr var