17 Eylül 2022 Cumartesi 20:32
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10.Bölüm Fragmanı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 10.Bölüm Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü 22 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Songül'ün mektubuyla dağılan Sadi onu bulmaya çalışır. Son anda trenden inen Songül ise Sadi ile birlikte eve döner.

Mahallenin sünnet olamayan çocukları için gizli kahraman Sadi tarafından düzenlenen sünnet düğünü herkes için güzel geçerken Kırdarların adamının Songül'ü bulmaya çok yakın olduğunun kimse farkında değildir.

Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can'ın hapse gireceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döner. Üstelik Ozan'ın yardım ettiğini öğrenince tamirhanede ortalık karışır. Ozan artık tamirhanede güvende değildir.

Aylin'e karşı olan duygularını daha fazla içinde tutamayan Can, Aylin'le konuşmak için randevulaşır ama bu buluşma hiç beklenmeyen birinin aşk itirafıyla sarsılacaktır.

Başrollerinde Ertan Saban ve Özge Özberk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.