“İnsan en kolay kendini kandırır kızım” 144. Bölüm Fragmanı Sizlerle!
Son bölümde neler yaşandı?
Kaya Ailesi, Zahide'nin yasını tutarken kasabaya amcaoğullarının deprem icadını tebrik için yetkililer gelecektir. Veysel ve Ramazan, kendilerini müsteşarlarla birlikte endemik bitki arayışı içinde bulurlar. Müsteşarların gerçekte dolandırıcı olduğunu anlayan amcaoğulları bu durumdan nasıl kurtulacaktır?
Taner, İrfan'ın mezarında kendi babalarının yattığını iddia eden iki kardeşle karşılaşır. Taner bu durumda ne yapacaktır?
Ciritçi, Zahide Çiçeği'ni bulabilmek için bir yolculuğa çıkmıştır. Yolculuk sırasında Ciritçi neler yaşayacaktır?
Sefer, Zahide'nin emanetleri için çabalamaya devam ederken Sedef ve İsmet'in okula gitmeme kararı ile şok olur. Sefer ve çocukları ikna edebilecek midir?
Gönül Dağı yeni bölümüyle 14 Eylül Cumartesi 20.00’de TRT1’de!
“İnsan en çok kendini kandırır…"
— Gönül Dağı (@gonuldagitrt) September 7, 2024
144. Bölüm Fragmanı Sizlerle! ⛰#GönülDağı yeni bölümüyle cumartesi 20.00’de #TRT1’de! ????@trt1 pic.twitter.com/gTYSzpHgTw