27 Kasım 2019 Çarşamba 13:19
Hekimoğlu 1. Bölüm 2. Fragmanı

Hekimoğlu 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın olduğu Hekimoğlu yakında Kanal D'de başlıyor! Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisi, Hekimoğlu adıyla yakında Kanal D'de başlıyor!

Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House'u Timuçin Esen canlandırıyor. 

Hekimoğlu yakında Kanal D'de!

Hekimoglu’s trailer is now streaming! Hekimoglu is soon on Kanal D starring Timucin Esen, Ebru Ozkan, Okan Yalabik, Kaan Yildirim, Damla Colbay and Aytac Sasmaz!

The TV series House M. D. which has broken rating records in every country it was broadcast and which has attracted millions of viewers, is soon on Kanal D as Hekimoglu! Timucin Esen portrays the extraordinary character, Dr. House. 

Hekimoglu is soon on Kanal D!

Ateş Hekimoğlu, hastanesinin tıbbi tanı uzmanlığı departmanının başındaki doktordur. Kendini aşırı beğenmesi, takıntılı davranışları, insanları önemsememesi ve boşvermişlik gibi özelliklerine rağmen ünü dört bir yana yayılmış müthiş biridir. Uzmanlık alanı, bulaşıcı hastalıklardır. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bir bakışta tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır. Hastalarla, zorunlu kalmadıkça doğrudan temasa geçmemeyi tercih eder, ancak ekibindeki doktorların psikolojilerini de sürekli olarak bozmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.