03 Ağustos 2019 Cumartesi 23:31
Her Yerde Sen 9.Bölüm Fragmanı

Her Yerde Sen 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Her Yerde Sen dizisinin yeni bölümü 9 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00 FOX TV'de! 

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir ile Selin birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Süpriz doğum gününde Demir’le ilgili sırları saklamak için ter döken Selin, tehlikeli bir konukla karşılaşır. Alara’nın sırlarını öğrendiğini duyan Demir, harekete geçer. Selin ve Demir giderek yakınlaşırken, Selin’den gelen itiraf Demir’i ani bir karar almaya iter.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.