10 Ağustos 2021 Salı 14:51
İkimizin Sırrı 2.Bölüm Fragmanı

İkimizin Sırrı 2.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkimizin Sırrı dizisinin yeni bölümü 15 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

 Son bölümde neler yaşandı?

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir. Neva kızı Hayal’in geleceğini emniyete almak istemektedir. Çünkü Neva da bir hastalığın pençesinde olduğunu öğrenmiştir.

Diğer yandan Alp Karahun (Aras Aydın) büyük bir holdingin yöneticisi ve restoran zinciri kurma peşindeki genç bir adamdır. Alp, annesi Seylan Sorgun’un (Dolunay Soysert) hastalığı nedeniyle bir donör bulup annesinin hayatını kurtarmaya çalışmaktadır.

Bir noktadan sonra Neva’nın ve Alp’in ciddi seçimler yapmaları gerekir. Bu yolculuk sırasında da birbirlerini insan olarak tanır, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulurlar. Ve aşk, kahramanlarımıza yeni bir yol çizer.

Başrollerinde Aras Aydın ve Leyla Feray gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.