03 Eylül 2022 Cumartesi 21:10
İyilik 9.Bölüm Fragmanı (Yeni Sezon)

FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İyilik dizisinin yeni bölümü 9 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Koray’ın Neslihan’ı gerçeklerle yüzleştirmesi Neslihan’ın sigortalarını attırır. Murat’tan tamamen kurtulmaya karar veren Neslihan, onu çocuklarından ve holdingden uzaklaştırmak ve beş parasız bırakmak için Damla’ya bir anlaşma teklif eder. Damla, Murat’ı elde edebilmek için Neslihan’ın teklifini kabul edip Murat’a ihanet edecek midir?

Murat ise kendini sağlama almak için zaten hastanelik olan Şahika’dan tamamen kurtulma planlarına ve Sinan’ı da Neslihan ve Şahika’dan uzaklaştırıp kendi tarafına çekme planlarına başlar.

Başrollerinde İsmail Demirci ve Hatice Şendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İyilik bu hafta yayınlanacak mı?

İyilik Yeni Sezonuyla 9 Eylül Cuma FOX'ta! Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla. Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

Oyuncunlar: Hatice Şendil, İsmail Demirci, Perihan Savaş, Sera Kutlubey TÜR: Drama YAPIM ŞİRKETİ: MEDYAPIM YAPIMCI: Fatih Aksoy YÖNETMEN: Murat Öztürk

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.