08 Aralık 2020 Salı 00:36
Kalk Gidelim 132.Bölüm 2. Fragmanı

Kalk Gidelim 132.Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 10 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Perihan’ın sürprizi nedeniyle sancılanan Dudu, doğum için apar topar hastaneye götürülür ancak yolda yine Şakir’den kaynaklanan sayısız aksilikler olur. Güçlükle hastaneye varabilen Dudu bu sefer de inanılmaz bir olayla karşılaşır.

Seyfettin ve Sevda Badegül ve Halim’ in durumundan şüphe edince çocukları çapraz sorguya alırlar. Halim ve Badegül mecburen durumu Seyfettin ve Sevda’ya anlatmak zorunda kalırlar. Badegül’ ün çocuğunun olmayacağını öğrenen ikilinin tavrı gerçek bir aile dayanışmasının örneği olacaktır.

Kelle İsmail’in evinde yakalanan Samim sabaha kadar esir kalır. Babasının Samim’ e kötülük yaptığını düşünen Yasemin çok üzülür. Yasemin’ in artık bambaşka bir planı vardır. Samim bile bu plandan habersizdir.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Ayça Varlıer gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalk Gidelim bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.