11 Aralık 2020 Cuma 11:42
Kalk Gidelim 133.Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim 133.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 17 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Doktordan aldığı haber sonucunda ortalığı birbirine katan Şakir, aile fertleri tarafından sakinleştirilir. Hayır da şer de Allah’tandır. Meseleyi kabullenen Şakir, bebeğini kucağına aldığı anda bütün her şeyi unutur ancak bu çok uzun sürmez. Şakir’in kucağına gelen bebek akıl almaz şekilde ağlamaya başlar. Bebeğin ağlamasını ise sadece Badegül susturabilmektedir. Sevda ve Perihan arasında bebek yüzünden hakimiyet savaşları başlar. Bebeğe herkesten gizli isim koymaya kalkan Perihan, Sevda’ nın radarına girmiştir. Bebeğe kız tarafı mı bakacak, erkek tarafı mı bakacak çatışması başlamıştır.

Kızı evden kaçan Kelle İsmail soluğu Dalgillerin evinde almıştır. Yasemin’ in evde olduğundan habersiz olan Hatice Ana, İsmail’e çıkışır. Ancak sonradan kızın evde olduğunu fark eden Duru durumu Hatice Ana’ ya anlatınca işler karma karışlık olur. Bunu üzerine büyük olay çıkar ve Yasemin gerçekten kaçar. Yasemin’i bulma görevi Samim’indir. Yasemin’i kimsenin bulamayacağı yerde bulan Samim, kızı geri dönmeye ikna eder. Bu aşamada yaşananlar artık Samim ve Yasemin arasında geri dönülmez bir aşkı anlatmaktadır.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Ayça Varlıer gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalk Gidelim bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.