23 Eylül 2019 Pazartesi 11:06
Kalk Gidelim 79.Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim 79.Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 de TRT 1'de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem’den önce kız kardeşi Behice’yi Hacı Hüseyin’in talimatıyla Mustafa Ali ve Seyfettin almıştır. Bunu duyan Meryem iyice sinirlenir ve soluğu Hacı Hüseyin’in evinde alır. Meryem kendinden emin olarak gelse de ummadığı bir durumla karşılaşır. Köyde ise Meryem’in öz kardeşinin gelmesi yankılanır. Herkes gerçekten kardeşi mi diye bir kazan kaynatır. Dal Ailesi ise Behice’yle evlerinin arasındaki bağı merak etmektedir. Hacı Hüseyin en nihayetinde evlerini nasıl geri aldığını anlatır.

Diğer yandan Nurcan, Mustafa Ali’nin meyvelerini Meryem’in soğuk hava deposunda bastığını öğrenince evdeki diğer kadınlarla birlikte Mustafa Ali’ye karşı sert bir cephe alır. Seyfettin’in ustaca manevrası sayesinde kadınlar kendi dertlerine yanmaktan Mustafa Ali’ye yüklenmeye fırsat bulamazlar. Seyfettin’in kadınların kucağına bıraktığı dert ise kilo almalarıdır. Evdeki bütün kadınlar kilo vermek için sıkı bir diyete girerler ve durumdan etkilenen elbette en çok erkekler olacaktır. Erkeklerin çözüm yolu ise kadınları bir kez çılgına çevirir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.