27 Kasım 2019 Çarşamba 21:07
Kalk Gidelim 88.Bölüm 2. Fragmanı

Kalk Gidelim 88.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!  Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 30 Kasım Cumartesi akşamı TRT 1'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Meryem nikah masasında Behice ve Samim’i görünce fenalaşır. Sahte evlilik baskınında Samim’in evli olduğu herkes tarafından duyulunca ev bir anda karışır.

Tüm bunlardan sorumlu tutulan Şakir, Sevda’ya küser ve baba evine gider. Meryem’in evinde Seyfettin bir pot kırar ve “Biz karşıda Meryem’in neler yaptığını ispatlamak için durduk” deyince Hacı olayı çözer ve Mustafa Ali ile Seyfettin’i de paylar. Behice ve Badegül, hasta yatan Meryem’e bakmak için yarışa girecektir. Meryem kalbi tutup da baygınlık geçirme sonrasında etrafında her şey değişmeye başlar.

Seyfettin, Sevda, Mustafa Ali ve Nurcan’a, Meryem’e karşı yaptıkları hatayı telafi etmeleri için öyle bir görev verecektir ki bu işten en çok Meryem mutlu olacaktır, ta ki tüm gerçekler ortaya çıkana kadar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.