16 Kasım 2023 Perşembe 21:19
Kirli Sepeti 8.Bölüm 2.Fragmanı

Kirli Sepeti 8. Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

İlkkan’ın serbest bırakılması, Songül’ü sevindirse de Songül çocuklarının ondan gizli İlkgül’ün okul parasını ne yaptıklarını sindiremez. İlkgül ve İlkkan’ı, değiştiğini iddia eden Yılmaz ile birbirlerine bırakıp evini terk eder. Tam Yılmaz’ın değiştiğine inanırken ise diğer kadının gelmesi Songül için her şeyi değiştirir.

Aylin’in Cavidan ve Yasemin’e sonunda gerçekleri itiraf etmesi anne-kızı birbirine daha yaklaştırırken, Yasemin’le Aylin’in arasının açılmasına sebep olur. Cavidan, kızını korumak için Medine’nin üzerine gidince Medine Murat’a daha da çok sığınmak durumunda kalır.

Kıymet sayesinde kendini aşkın kollarında bulan Hayriye ne kendine döndürülen dolapların ne de çalıştığı evde olacak hanedan değişiminin farkına varabilir.

Kahraman ve İlkgül ise Meryem’in ölümünün ardındaki gerçeklerin peşine düşerler.

Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümü 19 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.