02 Haziran 2024 Pazar 17:18
Kızılcık Şerbeti 66.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Kızılcık Şerbeti 66.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Görkem’in, Nilay’a kendisini dövdüğünü söyleyerek iftira atması Ünal ailesini ikiye bölecek, aile içinde ciddi tartışmalara neden olacaktır.

Doğa ve Giray’ın ilişkisi günden güne gelişmekte, Giray her konuda Doğa’ya yardımcı olmaktadır.

Sönmez’in telefonla dolandırılması çok moralini bozar.

Kızları ve torunları onu ayağa kaldırmaya çalışsa da Sönmez kendini berbat hissetmektedir.

Alev’in rahatsızlanması sonucu onu hastaneye götüren Abdullah, Pembe’ye yakalanmaktan kıl payı kurtulur. Lokantanın geceleri Kayhan tarafından gizlice işletildiğini öğrenen Zülkar, Pembe’yi durumdan haberdar eder.

Kıvılcım’ın doğum günü partisinde bir araya gelen Nursema ve Rüzgar, birbirlerini ne kadar özlediklerini fark ederler.Görkem’den intikam almaya ant içen Nilay’ın ayağına bunu yapması için büyük bir fırsat gelir.

SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü 7 Haziran Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.