16 Nisan 2024 Salı 21:44
Korkma Ben Yanındayım 6.Bölüm Fragmanı

Korkma Ben Yanındayım 6.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

Son bölümde neler yaşandı?

Masal’ın kızı olduğunu öğrenen Mert, tekrar İnci’nin karşısına çıkar. İnci her ne kadar Mert’e kızsa da onu görünce kafası karışacaktır. Masal’a çok iyi bir baba olan Mustafa için İnci ve kızı onun her şeyidir. Bir yandan da İnci’yi kaybetme korkusu taşıyan Mustafa, Mert ile hastanede karşılaşır. İki düşman gibi birbirlerine bakarken, Mustafa sessiz bir yerde Mert ile konuşmak ister. Daha sonra eve dönen Mustafa pişman şekilde İnci’den özür diler. O konuşmada Mustafa Mert’e bir şey mi yapmıştır? Bunu öğrenen İnci Mustafa’ya karşı ne tepki verecektir?

Now TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Korkma Ben Yanındayım dizisinin yeni bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.