26 Kasım 2019 Salı 20:17
Kurşun 6.Bölüm 2. Fragmanı

Kurşun 6.Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!  Kurşun dizisinin yeni bölümü 27 Kasım Çarşamba akşamı FOX TV'de!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Orhan ve Leyla büyük haber planlarının suya düşmesi ve Kerim Paşa’nın adaletin pençesinden kurtulması ile umutsuzluğa kapılsalar da pes etmezler. Filiz Ertan’ın cinayetinde ise sürpriz bir gelişme yaşanır. Nuri Kargı’nın beklenmedik hamlesi ile Orhan ve Leyla bir darbe daha alırlar. Ancak Orhan tüm zorluklara rağmen mücadelesine devam eder.

Babası hakkında şok edici bir bilgiye ulaşan Orhan, annesini yaralayacağını bile bile zor bir karar alır. Leyla’nın da yardımıyla, babası hakkında çok önemli gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer. Kerim Paşa’nın girişimleri ile cezaevinden çıkan Serdar, Aydın’dan intikam almanın peşine düşer. Fakat Bünyamin ve Orhan’ın hamlesini hesaba katmamıştır. Kerim Paşa ve Nuri, Fahri üzerinden kurdukları yeni planlarını hayata geçirirken hiç ummadıkları bir durum ile karşı karşıya kalırlar.

Orhan babasına ne olduğu sorusunun cevabını tehlikeli yollara başvurarak ararken, Leyla ise Nuri’nin karşısına şok edici bilgilerle çıkar. Orhan ve Leyla’nın birlikte yürüdükleri çetin yol ikilinin ilişkilerinin yeni bir boyuta ulaşmasını sağlayacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.