15 Kasım 2019 Cuma 22:57
Kuruluş Osman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Büyük bir heyecanla beklenen Kuruluş Osman dizisinden yeni fragman kısa bir süre önce resmi olarak yayınlandı! Diriliş: Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen diziden ikinci fragman yine herkesi çok heyecanlandırdı. ATV’nin en iddialı yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi adeta reyting rekorları kırmaya geliyor!

Başrollerini Burak Özçivit, Özge Törer, Aslıhan Karalar, Ragıp Savaş, Hazal Subaşı, Ayşegül Günay, Saruhan Hünel ve Yaşar Aydınlıoğlu gibi isimlerin paylaştığı dizi hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile adından sıkça bahsettiriyor. Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı dizi artık bu hafta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor!

Kuruluş Osman dizisinin konusu nedir?

Tarihte oldukça önemli bir yere sahip olan Osman Bey, Osmanlı devletinin kurucusudur. 40 seneden fazla bir süre boyunca Osmanlı beyliğinin başında yer alan Osman Bey’in büyük savaşları ve yaşamında gerçekleşen önemli olaylar konu alacak.  Birçok savaşa katılan ve Osmanlı beyliğini bir devlete dönüştüren Osman Bey’in hikayesini hayranlıkla ve heyecanla izleyeceksiniz.

Kuruluş Osman dizisi ilk bölümü ile 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00’de ekranlarda yayınlanmaya başlayacak.

Son Güncelleme: 18.11.2019 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.