09 Kasım 2019 Cumartesi 22:32
Kuruluş Osman 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi için geri sayım başladı! Diziyi izlemek için sabırsızlıkla bekleyen binlerce kişinin merak ettiği ‘Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?’ sorusu yanıt buldu. Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde olan dizinin tanıtım fragmanı da izleyenleri heyecanlandırdı. 

Kuruluş Osman ne zaman çıkacak? sorusu dizinin başlamasını bekleyen binlerce kişi tarafından aratılıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizide Burak Özçivit’in partnerinin kim olacağı da merak ediliyordu. Aslıhan Karalar dizide yer alacağını açıkladı. 

Aslıhan Karalar Kuruluş Osman yayın tarihi ile ilgili açıklamayı yaptı. Karalar yaptığı açıklamada: “Kısmetse 20 Kasım akşamı ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekiple çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kuruluş Osman dizisi 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Son Güncelleme: 09.11.2019 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.
Avatar
burak 2019-11-10 21:58:20

güzell