14 Eylül 2022 Çarşamba 19:17
Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı

Kusursuz Kiracı 4.Bölüm Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kusursuz Kiracı dizisinin yeni bölümü 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Mona apartmanın gizemini çözmeye başlamıştır. Komşuları iş üstünde bastıktan sonra şans ibresinin kendisinden yana döneceğini umar. Ancak olaylar hiç de öyle gelişmez. Cesedin yerini bulmadan kendini sağlama alma şansın olmadığını kısa zamanda anlayan Mona, komşularla karşılıklı sessizlik anlaşması yapmayı kabul etmek zorunda kalır. Bu da Yakup'tan büyük sırlar saklaması ve daha da fenası komşularla Yakup'a karşı suç ortaklığı yapması anlamına gelecektir. Bu durum Yakup'la arasında suçluluktan doğan derin bir uçurum acar.

Zaman ve çatı katından çıkan büyük bir sürpriz Mona'nın kendi suçluluğunu da başkalarının masumiyetini de yeni baştan sorgulamasına yol açar. Yoksa Yakup da göründüğü kadar masum değil midir?

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kusursuz Kiracı bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.