25 Ocak 2021 Pazartesi 12:31
Menajerimi Ara 23.Bölüm Önizleme

Menajerimi Ara 23.Bölüm Önizleme yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü 31 Ocak Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Barış ve Dicle, onları izleyen birini fark ederken Barış yaşadığı diğer kazalarla birlikte bunun tesadüf olmadığını düşünür. Kıraç Serkan’la ilgili araştırmalarını sürdürürken, Feris oyuncusunun sette aniden ortaya çıkan hastalığı ile ilgili sorunları sürpriz bir kişiden yardım alarak çözer. Serkan’ın Peride ile ilgili düşüncelerini söylemesi ajanstaki dengeleri bozarken, Kıraç ise Çınar ve Feris’in birlikte hareket etmesini sağlar. Serkan’ın Beren’in işi için attığı adım ise Feris’le karşı karşıya gelmesine neden olur. Dicle’nin evinde karşılaştığı kötü sürprize vereceği tepki ise merakla beklenir.

Başrollerinde Barış Falay ve Canan Ergüder gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Menajerimi Ara bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.