06 Eylül 2023 Çarşamba 13:41
Ömer Yeni Sezon İlk Tanıtım

Ömer 22.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır.

 Son bölümde neler yaşandı?

Haluk’un Tuna’yı götürmesiyle kahrolan Gamze, oğlunun sevgisi ve güvenini kaybettiğini görmenin acısını yaşar. Onu geri almaya çalışsa da Haluk’un Tuna ve onun için hazırladığı plan Gamze’yi daha büyük bir çıkmaza doğru sürükler. Gamze’nin üzülmesine dayanamayan Ömer, Tuna’yı geri almak için ailesi ve Erdal’la birlikte harekete geçer.

Emine’yi okuldan alan ve Yaman’dan ayrılması için baskılarını artıran Nisa ve Hakan, devreye Reşat’ın girmesiyle geri adım atar. Fakat her şeye rağmen aşklarından vazgeçmek istemeyen Yaman ve Emine, kavuşabilmenin sadece bir yolu olduğunu fark eder.

Ömer’in hamlesiyle öfkesinden deliye dönen Haluk, Ömer’e bu işte yardım edenlerden hesap sormak için geri döner. Onun bu dönüşü, Ademoğlu ailesini derinden etkileyecek olayların fitilini ateşler.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ömer dizisinin yeni bölümü 11 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.