22 Aralık 2019 Pazar 20:37
Payitaht Abdülhamid 102.Bölüm Fragmanı

Payitaht Abdülhamid 102.Bölüm Fragmanı yayında! Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü 27 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 de TRT 1'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Abdülhamid, tutuklattığı Karaso’dan perde arkasındaki düşmanını öğrenmeye çalışırken, Zalman ise sorgudaki Karaso’nun ağzını kapatmanın yollarını arar… Karaso Abdülhamid’e Bulgar Prensini hedef gösterir. Abdülhamid Prensi Payitaht’a çağırırken, Zalman’ın planı Prens’in suikasta uğraması, ve mesulünün Abdülhamid olmasıdır.

Cemile Bidar’ın mektuplarını okuduğunu öğrenince deliye döner. Bidar ise Abdülhamid’e her şeyi anlatmaya kararlıdır. Blavatsky Ezoterik örgüt başlarını İstanbul’a davet ederek, kutsal emanetlere sahip olacaklarını, dünyayı birlikte yöneteceklerini açıklayacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.