17 Kasım 2019 Pazar 19:00
Payitaht Abdülhamid 97.Bölüm Fragmanı

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü 22 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 de TRT 1'de! Payitaht Abdülhamid 97.Bölüm Fragmanı yayında!

TRT 1’in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid de gerilimin dozajı artmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen Payitaht Abdülhamid 97. Bölüm fragmanı yayınlandı. Halil Halid yakalanacak mı? Zülüflü İsmail Paşa sürgüne gidecek mi? 


Madam’ın Payitaht’a geri dönmesiyle birlikte olaylar hızlanmaya başladı. Mahmut Paşa’nın hayatta olduğu ortaya çıktı. Madam, Mahmut Paşa ile görüştüğüne dair ipuçları verdi. Öte yandan, Halil Halid’in kaçışı devam ediyor. Payitaht’ın dört bir yanında aranan Halid Halit için geri dönüşü olmayan bir yol başlamıştır. Kapana kısılması an meselesi olan Halil Halid, daha tehlikeli bir hal alır. Sultan Abdülhamid Han, çevresindeki insanlara şüpheyle yaklaşmaktadır. Saraya sokulan bomba hadisesinden sonra önlemler artırılmıştır. Sultan Abdülhamid, kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını ve ihanetin affının olmayacağını kanıtlamıştır. Devlet erkanının bütün karşı çıkmalarına rağmen kardeşi Zülüflü İsmail Paşa’yı sürgüne yollama kararından geri adım atmaz.

Osmanlı’nın Padişah’ının kendisi olduğunu bir kez daha hatırlatır. Zülüflü İsmail Paşa’nın arkasında kim olduğunun araştırılmasını istedi. Padişah, ‘kuklayı değil kuklacıyı’ istediğini adamlarına söyledi. Bu arada, İngilizler ve Japonlar arasında ittifak kurulmuştur. Halil Halid, prensin himayesine girmeyi kabul etmiştir. Ahmed Paşa adım adım Halit Halid’i takip etmektedir. Bidar Sultan’da Madam ile görüşür. Madam’ın yine neler planladığını öğrenmeye çalışan Bidar Sultan, Mahmut Paşa’yla ilgili önemli bilgiler edinmeyi başarır. İngilizler, Payitahtı karıştırmak için harekete geçer.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.