25 Kasım 2019 Pazartesi 09:51
Şampiyon 11.Bölüm Fragmanı

Şampiyon 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı izle! Şampiyon dizisinin yeni bölümü 1 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 de TRT 1'de!

 Son bölümde neler yaşandı?

Fırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler. Kötü şeylerin olacağını bilen Yaman komiser Ziya’dan yardım ister.

Zafer babasının gizli saklı bir şeyler yaptığını düşünüp onu takibe alır. Telefonunda sık sık Zeliha adında bir hanımla görüştüğünü görür.

Fırat’ın maçı kazanmasıyla bahiste çok para kaybeden para babaları durumdan hiç memnun değildirler. Derviş’ten Fırat’ı isterler.

Tansel Suna’nın abisiyle ilgili gerçekleri kimden öğrendiğini anlamak için Kerem’i zorla ofisine getirtir. Kerem Akif’in video çekip her şeyi anlattığını Suna ile Fırat ve Zafer’in de videoyu izlediğini söyler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.