06 Ocak 2020 Pazartesi 22:29
Şampiyon 16.Bölüm Fragmanı

Şampiyon 16.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Şampiyon dizisinin yeni bölümü 12 Ocak Pazar akşamı TRT 1'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Fırat, Ratko ile maç yapmaya karar verir, kaçmaktan vazgeçer. Çünkü bu mesele artık milli bir meseledir. Derviş’in Güneşi kaçıramaması için de Güneş’i güvenli bir yere saklar.

Suna, Tansel’in Kerem’e kurduğu tuzağı Fırat’a anlatır. Tansel’in planlarını öğrenen Fırat, Derviş’e maça çıkmasının karşılığında Kerem’in parmak izlerinin olduğu silahı Tansel’den alıp kendisine vermesi şartını koşar.

Her ne kadar milli boyuta ulaşsa da Yaman hoca Fırat’ın maça çıkmasını istemez. Çünkü Fırat’ın sol gözünü kaybetme tehlikesi vardır.

Nesli ise Şahin’i Tansel’in salonundan ayrılması için konuşup ikna eder. Şahin durumu Tansel’le konuşur. Tansel onu serbest bırakmak için bir kafes dövüşüne çıkma şartı koşar.

Diğer yandan Derviş’in gizli kasası Mavi de Ratko maçında olacaktır. Polis onu ve Derviş’i yakalama planı yapar. Bu yüzden Fırat’tan maçı uzatmasını isterler.

Silahın bankadan çıkarılıp Tansel’in ofisinde olduğunu öğrenen Kado ve Kerem gizlice Tansel’in ofisine girerler. Silah Tansel’in kasasında yoktur. Ancak gördükleri bir belge karşısında kanları donmuştur. Hemen Zafer’i ararlar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.